Opdrachtgevers zijn Vrienden voor het leven

(...en voor altijd in ons hart gesloten)

Fatboy

"KAAT&CO gaat super klantgericht te werk, kan goed schakelen en heeft een groot aanpassingsvermogen!" 

Els van de Ven | Human Resource Manager Fatboy the original

Mazda Benelux

“KAAT&CO is betrokken, professioneel en energiek.”

Geraldine Brouwers | Algemeen Directeur Mazda Motor Nederland

CycloMedia

"Het meedenken en het verstaan wat wij zeggen, dát is echt de kracht van KAAT&CO". 

Charlotte van den Braak | Marketing Manager CycloMedia 

Zevij-Necomij

"Of het nou voor ons is of voor de aanwezigen op het evenement, klantgerichtheid is altijd het uitgangspunt van KAAT&CO"

Lisette Verkooijen | Marketing Coördinator Zevij-Necomij

Fujifilm

FUJIFILM Manufacturing Plant in Tilburg opende in 2016 haar Open Innovation Hub. Het doel was de media en belangrijke influencers bewust maken van het innovatieve karakter en de mogelijkheden van de HUB te laten zien aan de aanwezige strategische partners.

NAC Breda

Onze roots liggen in Breda en het is dan ook geweldig om vaste event sparring-partner van NAC te mogen zijn. Wij staan altijd voor ze klaar, tijdens en ná de wedstrijd!

Ericsson

Aan vele technische ontwikkelingen die wij dagelijks gebruiken, staat Ericsson in het rijtje van ontwikkelaars. 5G - Internet of Things - Cloud-services, you name it! Samen mogen werken met deze club zorgt ook voor onze daily-updates in hun wereld van communicatie. 

Hartmann Group

Voor de Hartmann-group organiseren we haar jaarlijkse Conference of Regions, ieder jaar in een andere Europese stad. Een tot in de puntjes verzorgd inhoudelijk congres waarbij we zowel de stad als de plenaire zaal als podium gebruiken om de mensen aan het merk te verbinden. 

Terug naar boven