World of TemptationsBrand Masters

RELATIE-EVENT Opening en 5-jarig jubileum 3 events - 3 dagen - twee locaties 750+ gasten

In a World of Temptations nodigden we alle gasten uit in de wereld vol chocolade en zoetwaren van Brand Masters.

Als snel groeiende specialist in het ontwikkelen en distribueren van chocolade en zoetwaren openden Brand Masters in 2017 zowel het nieuwe distributiecentrum als de nieuwe kantoorlocatie. Voor deze feestelijke gelegenheid, samen het 5-jarig jubileum, nodigden ze alle (inter)nationale relaties, medewerkers en familie uit op beide bedrijfslocaties.

Nieuwe kantoorlocatie
Nieuw distributiecentrum

We trapten af met de relatiedag voor de 300 internationale gasten die met busvervoer hun tour door de World of Temptations startten. Zij werden feestelijk ontvangen met heerlijke zoetigheden in het distributiecentrum. Na een woordje van directeur Jasper Vreugdenhil verplaatste iedereen zich weer per bus naar de nieuwe kantoorlocatie waar we een spectaculaire podium-setting bouwden voor de plenaire openingsshow. De op maat gemaakte show rondom het thema 'verleidingen' bevatte een afwisseling van interne en externe sprekers, dans en verleidelijke performances. Het plenaire programma werd uiteindelijk afgesloten met de officiële openingshandeling met de wethouder van Oosterhout en natuurlijk champagne! 

De opvolgende dag maakten we dankbaar gebruik van de podium-setting in het kantoor tijdens Brand Masters LIVE! De corporate party voor 250 gasten bevatte een knallend podiumprogramma met artiesten als de Piano Party, Sharon Doorson en DJ-Headliner Julian Jordan! 

Als kers op de taart toverden we 's nachts de locatie in een strak geplande logistieke operatie om tot snoep- en speelpaleis voor alle familie en kinderen tijdens de familiedag! 

DJ Julian Jordan
Piano Party
De Funfare voor een funtastisch ontvangst
Lekker snoepen voor alle kinderen

Ook uw jubileum verrassend organiseren?
Neem nu contact op! 

info@kaatenco.nl
+31(0)76 - 88 88 370

Terug naar boven