Push here to addFatboy

CORPORATE PARTY 90 medewerkers Kantoor Fatboy 6 muziekstijlen 8 experiences 2500 ballonnen 30 kilo Fatboy-vulling

BE YOURSELF - een ijzersterke one-liner voor het merk, maar ook het gedachtgoed van alle medewerkers in de organisatie van Fatboy.

Voor het jaarlijkse kerstfeest wenst Fatboy iedereen een Cappie Christmas en wordt het jaar feestelijk afgesloten op eigen kantoor. Dit jaar betrokken we alle collega's tot het samenstellen van hun eigen avond. 

We creëerden een concept waarbij iedereen zichzelf kon zijn en keken met een knipoog terug naar de mijlpalen van het afgelopen jaar. Een spetterend feest met de ene verassing na de andere!

In aanloop naar het jaarlijkse kerstfeest vroegen we iedereen zijn of haar guilty pleasure in te sturen. We plaatsen midden in het kantoor een op maat gemaakte sokkel met ingebouwde muziekinstallatie inclusief de tekst 'push here to add Fatboy'. Na een druk op de rode knop klonk iedere keer een andere muzikale guilty pleasure van de collega's door het atrium.

Tijdens de avond werd dan eindelijk duidelijk waar de paal voor diende, na het aflopen van de aftelklok mocht er namelijk wederom op de rode knop worden gedrukt! Nu was het effect heel wat intenser. Vele muzikale guilty pleasures van alle gasten kwamen tot leven in diverse acts, aankleding en muziekstijlen! Denk aan een heus Bingo-paleis, ABBA-revival act, een FeestDJ, 2500 ballonnen, sneeuwmachines, hoeden, petten en confetti. Veel confetti! 

Als je de medewerkers graag het merk tot leven wil laten brengen, dan moet je toch minimaal één keer in je leven een douche van Fatboy-vulling hebben gehad? En zo geschiedde. 

How to end a party?
Het resultaat na een avondje Fatboy!

Ook uw merk tot leven brengen?
Neem nu contact op! 

info@kaatenco.nl
+31(0)76 - 88 88 370

Terug naar boven