Grand Opening OefencentrumRelyOn Nutec

OPENING 250 gasten Openingsshow Demo's & rondleiding Openingsspeeches Toys for boys

"Openen doe je zo!" kopt het magazine Europoort Kringen. En zo doen we dat! 

RelyOn Nutec verhuisde met haar oefencentrum voor veiligheidstrainingen op de Maasvlakte. Aan KAAT&CO de opdracht om het nieuwe centrum te openen! We kregen voor dit evenement de mogelijkheid om met een prachtig pallet aan mogelijkheden een spectaculair evenement te maken. Lees reddingsboten, vuur, nóg meer vuur, fakkels, slagwerk, helikopter, vuurwerk, drones, de grootste blusauto's, brandweermannen, veel water en nog veel meer toys for boys! 

Het evenement startte met een vriendelijk ontvangst van alle klanten, relaties en leveranciers. Door een strak geplande logistieke operatie, bouwde we in een razendsnel tempo de bedrijfskantine om voor een openingsspeech van René van den Bosch en Allard Castelein (CEO Havenbedrijf Rotterdam). Na de speeches was het tijd voor een wandeling naar het oefencentrum. Een bericht naar de SAR-helikopter was het startsignaal voor de show en de rest is geschiedenis! 

Met vuur openen
en met water afsluiten!

Een prachtig compliment: 
 

"KAAT&CO is voor ons een creatieve sparringspartner, coördinator en inspirator geweest in aanloop naar en tijdens de opening van ons nieuwe oefencentrum.

Tijdens het proces kwamen zij met verrassende ideeën die het feest compleet maakten. Ook in het heetst van de strijd brachten zij rust en overzicht waardoor niet alleen onze gasten, maar ook wij van het feest konden genieten. ‘Openen doe je zo’ was een recensie in een van de vakbladen. Dat zegt eigenlijk alles." 

Richard Mildenberg | Marketing & communications RelyOn Nutec 
Karin de Raad | Marketing & communications RelyOn Nutec

Copyright Europoort Kringen "Openen doe je zo"

Ook met een spektakel uw opening organiseren?
Neem nu contact op!

info@kaatenco.nl
+31(0)76 - 88 88 370

Terug naar boven