De KempingK&C

FESTIVAL Corona-proof festival 8 weken 5 Kempingbazen Duizenden Kempinggasten Having fun!
De Kemping van Den Bosch

Je favoriete staycation in één van de mooiste steden van Nederland, De Kemping streek neer in Den Bosch.

In de zomer van 2020 waren de Griekse Eilanden, de Spaanse costa's, Toscane of zelfs Knokke verder weg van ons allemaal dan ooit van te voren bedacht. Beter voor de gehele wereld om deze zomer dus maar even thuis te blijven. Gemeente 's-Hertogenbosch gaf met De Bossche Zomer ruimte voor ondernemerschap en die kans pakten wij met beide handen - en voeten - aan!

We bouwden samen met andere creatieve geesten (BUURT | Eetbar DIT | De Spijsbereiders) de lekkerste Kemping voor de vakantie in eigen land op één van de meest iconische grasvelden van de Bossche binnenstad.

En als we de media - en Mark - mogen geloven, schreven we geschiedenis..

Genieten op de Kemping-weide
Zomerse service
Plan du Kemping

Je écht even wanen op een camping doe je met de kleinste details.

Bij de entree van De Kemping mocht je je melden bij De Kempingbaas van dienst en die bracht je - na een toelichting over de activiteiten van de dag - naar een beschikbare plaats op de Kemping. Niet alleen goed voor de beleving, maar ook handig om drukte en veiligheid te reguleren en garanderen.

Op het terrein trof je vier Jeu de Boules- en Kubb-banen, boekte je excursies, nam de plaats bij de tentjes met picknick of op de onvervalste, unieke Kemping Klup. Beetje suppen op de Binnendieze? Het kan en mag op De Kemping. En ondertussen kon je jezelf even laten knippen & scheren bij Barbier Clash , deed een yogalesje of dropte je jouw kids bij de Kinder Varieté. Champagne en oesters of toch liever een frietje Rendang en Paulaner? Het was er allemaal! 

De toiletunit plaatsten we zo ver mogelijk van het terrein af, zodat je eerst een mooie wandeling over het Kempingterrein mocht maken op zoek naar het toilet - met natuurlijk de toiletrol onder je arm! Tijdens de zomerhitte hingen we de welbekende nevelspray's op in de Kemping Klup en werden de kinderen vermaakt met bier-kratje stapelen. 

Een groot corona-proof feest, ontelbaar veel blije gezichten en voor ons vooral geweldige energie en mooie media-aandacht. 
 

Jeu de Boules
Barbier Clash & portretfoto's

Ook met jouw merk een creatief corona-proof concept? 
Neem nu contact op!

info@kaatenco.nl 
+31(0)76 - 88 88 370

Terug naar boven