Road to 5GEricsson

KENNISEVENT Jaarlijks klantenevent 155 gasten Innovatiekracht in Spijkenisse Swedish board & externe sprekers 10 Demo-stations rondom 5G

Met de aankomende 5G-technologie creëerden we met Ericsson een nieuwe set-up voor het jaarlijkse klantenevent voor al haar belangrijkste relaties en stakeholders. Een mix van innovatie en informatie rondom de nieuwste technolgieën verbonden in een vermakelijke setting in één van duurzaamste locaties in Nederland. 

Via het 5G-netwerk een in Zweden gestationeerde robot vanuit Spijkenisse besturen is geen toekomstmuziek meer voor Ericsson. 5G komt eraan en zorgt voor vele nieuwe mogelijkheden binnen IoT (Internet of Things) en vele andere toepassingen. Op het klantenevent van Ericsson kwam alles aan bod; inspirende lezingen, verhelderende demo's, een vermakelijke wrap-up en dat samen met een netwerk-diner. Met alle aanwezigen de eerste kilometers afleggen op 'The Road to 5G'. 

Robotica via 5G

Vanuit Spijkenisse een robot besturen in Zweden zonder vertraging? Met het nieuwe 5G netwerk was dit op het klantenevent van Ericsson geen toekomstmuziek meer!

Ook uw merk tijdens een relatiedag onder de aandacht brengen?
Neem nu contact op! 

info@kaatenco.nl
+31(0)76 - 88 88 370

Terug naar boven