CoReHARTMANN GROUP

CONGRES Medical Conference 280 internationale gasten 3 dagen 10 workshops en 1 plenaire zaal

De jaarlijkse Conference of Regions stond dit jaar in Wenen op het programma. Drie dagen lang ademde het Hilton Hotel het merk HARTMANN.

Ook dit jaar werden alle wereldwijde business-leaders van HARTMANN weer bijeengebracht tijdens de jaarlijkse Conference of Regions. De organisatie van dit congres is ieder jaar een eervolle taak; alle lezingen, workshops, transporten, overnachtingen, lunches, diners, hardloop-clinics etc. etc. liepen via de diverse bureau's van het KAAT&CO team. 

We brachten de diverse beeldmerken van HARTMANN tot leven in het hotel gedurende de conferentie in een duidelijk brand-design. Onder andere het stage-design in de plenaire zaal was spectaculair en gaf de juiste impact aan de gasten. 

Stage-design
Q&A Session with the board

You are the Rhythm of Change, ready?

Met de 280 deelnemers die allen verschillende talen spreken, organiseerden we een ingrijpende ervaring als teambuildings-activiteit. Alle deelnemers kregen een mini-workshop om vervolgens samen te komen als één groot orkest. De muziek raakte eenieder en zette iedereen in beweging, de perfecte afsluiting van het congres. 

De strijkers
280 strijkers, blazers en slagwerkers
Oefening baart kunst
De dirigent begeleid het geheel

Ook uw internationale congres tot in detail laten organiseren?
Neem nu contact op! 

info@kaatenco.nl
+31(0)76 - 88 88 370

Terug naar boven